Reviews

“Het traject met Chantal heb ik als positief en intensief ervaren. Met Chantal ben ik de diepte in gegaan naar het waarom dingen gaan zoals ze gaan voor mij en waar dat zijn oorsprong heeft. Dat heeft geleidt tot vaak pittige gesprekken, veel stof tot nadenken en het soms opnieuw stellen van normen, waarden en opvattingen. Als ik terugkijk naar het afgelopen half jaar is daarin veel gebeurd en heb ik over dingen nagedacht waarvan ik niet wist dat het een dusdanig grote invloed op mij had en nog altijd heeft. Dit maakt dat ik bewuster en voor mijzelf beter om ga met situaties en de handvaten heb gekregen om dit structureel op te bouwen.”
–  jurist –

 

“Bij start van dit traject heb ik er enorm tegenop gezien om hier aan te starten. Wetende dat er zaken ‘bekend’ worden/ naar boven komen die ik lange tijd verborgen heb gehouden. Nu we een hele tijd verder zijn heb ik het traject tot nu toe als prettig ervaren.  Dit heeft te maken met de aanpak van Chantal, rust en ik als persoon in mijn waarde gelaten. Bij elke afspraak was er de veiligheid om persoonlijke en zakelijke zaken te bespreken. In dit traject heb ik de bewustwording gekregen dat het niet verder kon zoals ik dat de laatste 10 jaar heb gedaan.  Gelukkig heb ik tijdens de sessies handvatten gekregen die me tot op de dag van vandaag veel hulp bieden.”
– directeur MBO –

Ik heb het traject ervaren als intensief en leerzaam. Chantal heeft mij handvatten geboden die ik, wanneer ik ze goed gebruik, de rest van mijn leven kan gebruiken om mezelf te spiegelen wanneer ik mezelf weer eens voorbij loopt en bij voorkeur kan gebruiken om te voorkomen dat ik mezelf voorbij loop.”
– operations director –

“Al bij het eerste gesprek had ik het gevoel dat er iemand naast me stond, in plaats van tegenover mij. Gekeken werd er naar wie ik ben, wat mijn motivatoren en mijn stressoren zijn, tegen welke muren ik aan en valkuilen ik in loop. Ik heb ontdekt dat ik moet kunnen vertragen, op tijd moet rusten en hoe ik tot deze ontspanning en rust kan komen. Ook het feit dat als de nood hoog is, er altijd tijd vrij wordt gemaakt om te sparren wat wijsheid is en welke stappen ik zou kunnen gaan zetten.
– docent –