Aanpak van stress en burnout

Wil je anders, maar weet je niet hoe?

Heb je last van stress en wil je voorkomen dat het erger wordt? Wil je een (tweede) burn-out voorkomen? Voel je dat je het anders wilt, maar weet je even niet hoe? Vind je je werk heel leuk, maar begint het teveel energie te kosten?  Begint jouw lichaam stressklachten te vertonen? Of ben je al over al je grenzen heen gegaan en is het nu op. Je bent leeg, uitgeput en weet even niet meer hoe je verder moet.

Dan kunnen wij samen een traject aangaan waarin ik naast je sta als coach en ervaringsdeskundige.

We beginnen met bewustwording van wat jouw lichaam nu nodig heeft. Als gecertificeerd CSR®-coach begeleid ik je stap voor stap volgens een gefaseerd proces. Meestal heeft jouw lichaam eerst behoefte aan rust. Er is sprake van een energietekort. Als er meer energie is dan komt er ook ruimte om te gaan werken aan de oorzaken van jouw stressklachten of burn out. Ik zal je helpen in te zien wat er gebeurt en waarom je dit al zolang op deze manier aan het doen bent. Het vraagt moed om dit aan te gaan kijken. En het zal je opleveren dat je energie weer opbouwt en weer volop in het leven kunt gaan staan.

Voel jij dat je dit wilt? Dan maak ik graag kennis met je. Het is voor beide partijen belangrijk dat de klik er is om samen dit traject aan te gaan. Neem contact op en dan plan ik graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak met je.

 

 

Meteen een afspraak maken