Analyse van je stressniveau

Hoeveel stressklachten heb jij ? Meten is weten.

Merk je dat je vermoeider bent, slechter slaapt, een kort lontje hebt? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van (beginnende) stressklachten. Stress is een heel normaal verschijnsel. Dankzij stress kunnen we werken, voor de kinderen zorgen, leuke en minder leuke dingen doen. Zonder stress zouden we niet kunnen functioneren. Pas als je meer energie gaat verbruiken dan dat je herstelt krijg je stressklachten en raak je uit balans.

Wil je weten hoe het gesteld is met jouw stressniveau? Dat kan. Meten is weten. Aan de hand van een vragenlijst en een HRV-meting  kan ik je inzicht geven in jouw stressniveau, welke activiteiten energie kosten en jouw herstel.

De persoonlijke stress analyse bestaat uit:

  • het invullen van een schriftelijke vragenlijst;
  • een HRV-meting: een 3-daagse meting met een Hart Ritme Variabiliteit meter geeft inzicht in jouw leefstijl. Zo worden verschillende stressfactoren, mate van herstel, kwaliteit van de slaap en de fitheid effecten van fysieke activiteit bepaald.
  • een gesprek waarin de resultaten van de stressanalyse worden besproken en met jou wordt gekeken hoe jij je stressklachten kunt aanpakken.

De kosten van de persoonlijke stressanalyse bedragen € 375,- excl btw.