‘Als coach begeleid ik je naar een betere balans om weer volop in het leven te staan – altijd gaat het mij om dat waar jij behoefte aan hebt – samen toewerken naar een volgende stap’

Chantal Bartels

CSR-Coach | teamcoach  | mediator | oplossingsgericht | met aandacht | betrokken | praktisch | ervaring bij (semi)overheid en bedrijfsleven.

View Chantal Bartels's profile on LinkedIn     

Chantal richt zich op coaching  van medewerkers en teams. In haar individuele coaching richt zij zich in het bijzonder op  het begeleiden van medewerkers met (teveel) stress ter voorkoming van burn out en bij burn out. Zij is gecertificeerd CSR®-coach. Zij is mede-oprichter en bestuurslid van Burnout Preventie Brabant.

Daarnaast werkt zij als teamcoach met teams die zich verder willen ontwikkelen in communicatie, conflictvaardigheden en samenwerking. Zij is opgeleid bij o.a. Phoenix en coacht met het gedachtegoed van NLP, transactionele analyse en systemisch werk.

Als mediator wordt zij ingeschakeld bij samenwerkingsgeschillen en is opgeleid in arbeidsmediation, teammediation  en conflictcoaching.  Zij is professional bij de Merlijn Advies Groep.

In het verleden werkte zij als externe Vertrouwenspersoon Integriteit en Ongewenste Omgangsvormen, onder andere bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Voordat zij coach en mediator werd heeft zij bijna 20 jaar als advocaat gewerkt. In die tijd werd zij aangewezen als een van de meest toonaangevende aanbestedingsadvocaten volgens Who’s who of Public Procurement Lawyers.

Zij kent daardoor goed de druk van een zakelijke werkomgeving waar presteren voorop staat. Zij heeft dan ook zelf een burn out ervaren, waarna zij na een intensief proces een andere wending aan haar loopbaan heeft gegeven door mediator en coach te worden.